MitoActive
» » Powerbaren.dk indgår aftale med nyt lovende Brand

Powerbaren.dk indgår aftale med nyt lovende Brand

Som vi skrev i vores seneste indlæg efter vi havde været på Copenhagen Bike Show så ville vi bruge den efterfølgende uge på at få nye aftaler på plads.

På Powerbaren.dk er vi derfor glade for at offentliggøre, at vi i fredags er blevet enige med firmaet Asiros A/S, der har udviklet det spændende produkt MitoActive®.

MitoActive® bygger på 5 års intensiv patenteret forskning og er et naturligt energikoncentrat, produceret af særligt udvalgte danske ribs og solbær, som har den særlige egenskab, at de har et højt indhold af polyphenoler, herunder Ribetril A. MitoActive® er endvidere tilsat magnesium, som er kendt for at modvirker træthed og udmattelse i musklerne.

MitoActive®  øger celleenergien og energiomsætningen og giver dig et naturligt overskud til hverdag og til sport. Selvom produktet er relativt nyt på markedet er der allerede topatleter som anbefaler MitoActive® og med tilfredshed benytter MitoActive®. De udtrykker at MitoActive® giver dem et langt større overskud, bedre træning og hurtigere restitution.

Giv MitoActive® 2-4 uger og MitoActive® giver dig et naturligt overskud af energi, reducerer din træthed og øger din restitution i hverdagen og til sport.

Vi håber på at du bliver mindst lige så glad og tilfreds med MitoActive® som vi er.

Køb dit MitoActive® her.

– Anders

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *