Etixx sports ernæring
» » Powerbaren.dk får aftale på plads med Etixx Sports Nutrition

Powerbaren.dk får aftale på plads med Etixx Sports Nutrition

Powerbaren.dk indgik i går fredag aftale med Etixx Sports Nutrition omkring forhandling af deres populære produkter.

Filosofien for Etixx Sports Nutrition er “Et stille sind i en sund krop” og hele deres forretningsgrundlag bygger på tilbagemeldinger og ønsker fra verdensklasse atleter. Her får du noget af den bedste kvalitet markedet indenfor sportsernæring kan tilbyde dig pt.

Lige fra firmaets begyndelse i 2009 har de arbejdet hårdt for at tilvejebringe produkter, som støtter alle aktive sportsfolk (professionelle, og amatører), på alle tidspunkter af deres fysiske udfoldelse. For at kunne indfrie dette ambitiøse mål, har Etixx tilknyttet specialister fra forskellige, men supplerende, faggrupper såsom sportsfolk, sportspsykologer, biokemikere, farmakologer, biomedicinale videnskabsfolk m.fl.

Etixx Sports Nutrition er derfor mere end blot et Brand, der leverer sportsernæring produceret af naturlige ingredienser og blandinger af højeste kvalitet. Produkterne fra Etixx baserer sig også på videnskabelige undersøgelser og lever op til en række strenge antidoping principper, som de har samlet i et antidoping charter. Etixx Sports Nutrition garanterer f.eks., at der ikke findes nogen forbudte substaser i deres produkter, eftersom 100% af produktpartierne er testet i forhold til WADA’s liste + yderligere 160 substanser som Etixx mener, vil blive forbudte i fremtiden.

Etixx Sports Nutrition kærer sig om den enkelte atlet.

Derfor er det naturligt, at vi på Powerbaren.dk gerne ville kunne tilbyde dig produkterne fra Etixx. De leverer høj kvalitet hvad angår ingredienser, og deres eksistensberettigelse er begrundet i et videnskabelige belæg. Ydermere er deres produkter udviklet i samarbejde med verdensklasse atleter.

Vi er utrolig glade for at kunne tilføje dette stærke Brand til vores portefølje, og vi vil gøre vores til at dette Brand blive en af dine favoritter!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *