» » Powerbaren.dk besøger Copenhagen Bike Show

Powerbaren.dk besøger Copenhagen Bike Show

Posted i Nyheder 0

I weekenden blev det andet Copenhagen Bike Show afholdt og at dømme ud fra antallet af besøgende om lørdagen var messen en succes.

Der var mange interessante udstillere lige fra dem man kender som f.eks. Jupiter Cykler, Banani, BMC til de mere ukendte og innovative indslag fra f.eks. Albedo 100 der med en spray gør at overfladen reflekterer lys.

Powerbaren.dk var på Copenhagen Bike Show af ren og skær nysgerrighed og for at se om der skulle være potentielle nye mærker, som vi kan inkludere i vores sortiment.

Uden at afsløre for meget kan vi fortælle, at vi fandt 2 Brands, som vi her og nu vil arbejde videre med for at se om der er et gensidigt match. Især et af mærkerne, et dansk udviklet produkt, som er meget nyt, er spændende fordi det tilbyder produkter, der er nytænkende, og naturlige og med et faktuelt og videnskabeligt fokus på at udvikle sunde kvalitetsprodukter.

Vi glæder os naturligvis til at komme mere i dybden med begge Brands og forhåbentlig inden længe, at kunne løfte sløret og tilbyde 2 nye Brands til jer i vores shop.

Powerbaren.dk vil helt sikkert være at finde blandt de besøgende på næste års Copenhagen Bike Show – måske ses vi?

– Anders

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *