Ejerskab

Powerbaren.dk er ejet og drevet af Energeek IVS:

Energeek IVS

Torstensvej 19
2650 Hvidovre

Kontakt(at)powerbaren.dk

Tlf.: 20647585

CVR.: 37583480

Kontakt

Kontakt os via vores kontaktformular:

Kontakt Powerbaren.dk

Bankforbindelse

Bank: Danske Bank
Reg.nr.: 3409
Kontonr.: 11867286

Forretningsområde

Powerbaren.dk forhandler sportsernæring, produkter til langdistance- og udholdenhedsidræt:

 • Energipulver til energidrik
 • Energigel
 • Energibar
 • Proteinbar
 • Proteinpulver
 • Restitutionspulver
 • Restitutionsbar
 • Brusetabs med elektrolytter og energi
 • Tilbehør (Drikkedunke)

Betaling

På Powerbaren.dk kan du betale med:

 • VISA,
 • VISADankort,
 • VISADebit,
 • VISAElectron,
 • Mastercard,
 • Maestro
 • MobilePay

Powerbaren.dk kan ikke hæve større beløb end det du har godkendt ved ordreafgivelse.

Ved gennemførelse af betaling reserveres pengene på dit kreditkort, og trækkes først når ordren er færdigbehandlet og afsendes fra vores lage.

På Powerbaren.dk betaler du gebyrfrit. Det vil sige, at Powerbaren.dk svarer de omkostninger, der måtte være som følge af den transaktionsløsninger Powerbaren.dk har valgt.

Priser

Alle priser på Powerbaren.dk er angivet i danske kroner (dkk) og inklusiv dansk salgsmoms på 25%. Priserne bliver løbende opdaterede for at matche prisudviklingen hos vores leverandører og markedet generelt.

Fragt / Forsendelse

Du har mulighed for at vælge fragt med enten GLS eller PostNord. På Powerbaren.dk har vi som udgangspunkt alle varer på lager, med mindre andet er angivet.

Pris for forsendelse er:

Danmark:

GLS:
 • Pakkeshop: 29,-
 • Omdeling til erhverv: 35,-
 • Omdeling til privat: 78,-
PostNord:
 • Valgfrit afhentningssted (Pakkeboks): 50,-
 • Omdeling til erhverv: 46,-
 • Privat omdeling: 72,-

Køber du for mere end 399 dkk betaler Powerbaren.dk dine fragtomkostninger til nærmeste pakkeboks eller Erhverv. Ønsker du privat omdeling i stedet for gratis fragt, har du mulighed for at vælge dette, men du vil dermed blive opkrævet svarende til almindelig takst for omdeling til privat.

Sverige:

PostNord (Levering til nærmeste afhentningssted): 85 dkk

Ved forsendelser til Sverige betaler du et fast fragtbeløb på 85 dkk.

Levering

Powerbaren.dk bestræber sig altid på, at afsende din ordre samme dag som vi registrerer din betaling. Du kan altid se den forventede leveringstid på produktet, under forudsætning af fragtfirmaets succesfulde dag-til-dag levering. Produktet med den længste oplyste forventede leveringstid i en ordre, er den leveringstid vi bestræber os på at opfylde.

Ønskes hurtigere levering på nogle varer end andre ved en samlet ordre, bør der gennemføres separate bestillinger og dertilhørende betalinger for fragt. Som udgangspunkt forsendes ordrer ikke over flere gange uden betaling af en ekstra faktura på fragt, gældende samme priser som vores øvrige ordrer. Ved ønske om opdeling af ordrens forsendelse, forbeholdes retten til tilbageholdelse af rest-forsendelser, indtil betaling af ekstra fragt er modtaget.

Modtagelse

Når du har modtaget dine varer, er det vigtigt at du sammenholder leveringen med bestillingsbekræftelsen. Vi opfordrer på det kraftigste til, at varen/pakken tjekkes for transportskader inden kvittering for modtagelsen, og at der ved skade på en vare gøres indsigelse over for transportfirmaet på stedet. Jo hurtigere du reklamerer, jo nemmere er det for dig at bevise, at der er tale om en transportskade og ikke en skade, der er sket i din egen varetægt.

Defekte varer / Reklamationsret

Har du imod forventning fået defekte eller fejlleverede varer, skal du indenfor “rimelig tid” kontakte Powerbaren.dk. Powerbaren.dk dækker leveringsomkostninger i forbindelse med fejlleverede varer ved forsendelse via Post Danmark eller fragtmand under betingelse af, at det er Powerbaren.dk, der står for rekvirering af fragtmand eller sender betalt postkvittering. Vi ombytter og sender naturligvis en ny vare med det samme, når vi har modtaget den fejlleverede vare, med mindre andet er aftalt.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Defekte varer skal vedlægges en fyldestgørende udfyldelse af reklamationsformularen, som du kan finde i PDF HER. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Varen sendes til:

Powerbaren.dk

Torstensvej 19

2650 Hvidovre

Mrk.: “Reklamation”

Returret / Fortrydelse / Returnering

Du har som forbruger 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen gives ved at kontakte os via vores kontakt side, eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
Det forkorter sagsbehandlingstiden, hvis der er sket fyldestgørende udfyldelse af vores egen returformular, som du henter her. Er ordren endnu ikke afsendt fra os ved fortrydelse, behøves formularen ikke udfyldt.
Efter vores modtagelse af fortrydelsesformularen skal vi have modtaget varen senest 14 dage herefter. Ligeledes returnerer vi pengene indenfor 14 dage efter fortrydelse, med mindre vi ikke har haft muligt for at modtage og kontrollere varens stand, og har grund til at forvente en værdiforringelse. Det tilrådes altid, at sende varer retur til os hurtigst muligt efter fortrydelse, samt udfylde fortrydelsesformularen fyldestgørende, for at undgå eventuelle forsinkelser i tilbagebetalingen.
Ansvaret for varens stand påhviler kunden, fra modtagelse til endelig returnering til Powerbaren.dk, hvilket både omfatter skader og bortkomst undervejs retur.

Det er kun muligt at returnere produkter i de mængder og enheder som forhandles i webshoppen. Dvs. forhandles et produkt i kasser vil du som kunde kun kunne returnere en hel og ubrudt kasse og ikke enkelt styks.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

 • Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,
 • Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,
 • Energiprodukter kan grundet fødevareloven, ikke returneres

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.

Plomberede varer, som ikke er beregnet til konsumering, kan have en 100% værdiforringelse ved brud på plombering. Plomberede varer er altid oplyst direkte på produktbeskrivelsen på shoppen.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage, fratrukket forsendelsesomkostninger. Det betyder, helt konkret at har du købt produkter der f.eks. berettiger dig til fri fragt vil vi fratrække det refunderede beløb de reelle forsendelsesomkostninger i forbindelse med dit køb, eller hvis du har betalt for fragt fratrækkes differencen mellem dit bidrag til fragt og vores faktiske forsendelsesomkostninger – dette inkluderer også tillægsomkostninger, der pålægges Powerbaren.dk ved returforsendelse.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi dit retsmæssige beløb, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Powerbaren.dk

Torstensvej 19

2650 Hvidovre

Klagemuligheder

Er du mod forventning ikke tilfreds med din vare, kan du klage til os, hvor vi vil tage stilling til din henvendelse hurtigst muligt. For at få din klage håndteret hurtigst muligt, anbefaler vi, at du tager billeder af varen du vil klage over, og medsender i din mail til os, på klage@powerbaren.dk
Hvis vi ikke giver dig medhold i din klage, har du mulighed for at prøve din klage ved forbrugerklagenævnet, læs mere på www.forbrug.dk

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens vej 35
2500 Valby
Telefon: 4171 5000

Garanti / Reklamationsret

På alle produkter ydes der reklamationsret ifølge købeloven, med mindre producenten selv giver yderligere garanti på produktet.

Ejendomsforhold

Powerbaren.dk forbeholder sig ejendomsretten til leverede varer, indtil hele købesummen er betalt fuldt ud.

Overskridelse af betalingsfrister

Ved overskridelse af forfald af betalinger, udsendes der en rykkerskrivelse med et tillagt rykkergebyr på 80,00 kr. Excl. moms. Hvis betalingen ikke er modtaget en måned efter første forfald, tilskrives der en månedlig rente på 1,5% på det skyldige beløb. Tilskrivning af renter kan fremgå af senest fremsendte faktura, eller faktureres separate efterfølgende, når den samlede forsinkelse af betaling er registreret.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

 • Navn,
 • Adresse,
 • Tlf.nr. og
 • E-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Powerbaren.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. De dataansvarlige på Powerbaren.dk er Anders Brinchmann Christensen og Toke Lind, Ejere af Powerbaren.dk.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Som registreret hos Powerbaren.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Powerbaren.dk

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 2016-07-10