Energibar m.m.

På Powerbaren.dk kan du købe energipulver til at blande op med vand til energidrik. Find også en energibar fra en af vores kvalitet brands som du kan lide. Energiprodukter består primært af letoptagelige kulhydrater. Det er typisk produkter du indtager før eller under konkurrence eller hård træning for at sikre, at du kan yde et højt energiniveau. På Powerbaren.dk finder du et udvalg af energiprodukter i form af Energipulver, der blandes op med vand til energidrik, Energigels og Energibar indenfor forskellige kvalitetsmærker.

Gå til vores udvalg og bestil din favorit energiprodukter allerede i dag!

Proteinpulver m.m.

Protein er kroppens byggesten og proteinpulver og proteinbar indeholder protein, som hjælper din krop med at opnå proteinoverskud til at (gen-)opbygge muskelmasse. Dette er især vigtigt, hvis du ofte er fysisk aktiv over længere perioder. Proteinpulver og proteinbar indtages indenfor 60 minutter efter endt fysisk aktivitet.

Du kan også sagtens drikke proteinpulver opblandet i vand eller mælk eller spise en proteinbar som et hurtigt mellemmåltid i travle perioder.

På Powerbaren.dk finder du dine proteinprodukter her.

 

Elektrolytter

Køb elektrolytter, med magnesium, vitaminer og mineraler på Powerbaren.dk. Du kan miste op til 500 ml væske på blot 30 min ved hydrering. Det er ikke kun væske du mister når du sveder, men også elektrolytter. Det er derfor vigtigt at du får tilført både væske og elektrolytter, når du er fysisk aktiv.

Hvis din kropsvægt falder med 2% som følge af væsketab vil det have indflydelse på din præstation og resultat.

Derfor er det vigtigt at opretholde din væskebalance så stabil som muligt. Med Tabs, eller brusetabletter, får du en række essentielle elektrolytter. Det er især vigtigt hvis du er fysisk aktiv under varme forhold eller ved at du sveder meget.

32Gi, PurePower, Etixx

Find proteinpulver, proteinbar, elektrolytter, energibar, energipulver du kan blande med vand til energidrik fra innovative 32Gi, danske PurePower, professionelle Etixx Sport Nutrition, og danske MitoActiv. På Powerbaren.dk har vi gjort os umage med at finde Brands, der lever op til vores udvælgelseskriterier. Hos os er det vigtig at de Brands vi fører er bevidste omkring, hvilket aftryk de sætter på vores miljø og har intentioner om hele tiden at forbedre sig på dette område til gavn for os alle. Derudover skal deres produkter være produceret med naturlige råvare af høj kvalitet og sluttelig skal der være belæg for at deres produkter også har en gavnlig effekt for udøveren.

På Powerbaren.dk finder du vores Brands her.