Foreninger og grupper

På Powerbaren.dk vil vi gerne tilbyde at servicere små og store grupper, foreninger og klubber med kvalitetsprodukter.

Er I en klub eller forening, hvor I f.eks, dyrker triathlon, løb, cykling eller en gruppen venner, der træner op til Copenhagen Marathon, Copenhagen half marathon, Berlin marathon, IRONMAN Copenhagen, La Marmotte eller lignende og gerne vil købe proteinpulver, proteinbar, energipulver/energidrik, energi gel ind som gruppe, så er I velkommen til at kontakte os for et godt tilbud.

Hvis I lægger en større ordre end vi har på lager, kan vi tilbyde at bestille produkterne hjem til jer i jeres ønskede produktmix.

Udover produkter fra SiS, 32Gi, PurePower, Etixx Sports Nutrition, ATNU, og MitoActive, som vi fører på shoppen, har vi også aftaler med Vitargo, der endnu ikke er lanceret på shoppen. Er der et andet Brand/Produkt, som I godt kunne tænke jer at bestille, men ikke ser på vores webshop er I altid velkommen til at spørge.

Leveringstiden vil være i henhold til vores forventede leveringstid for varer i restordre.

Powerbaren.dk – Sportsernæring til dedikerede sportsfolk samarbejder med ATNU – Stay Motivated

Vi samarbejde med det danske sportsernæringsmærke ATNU – Stay Motivated. Samarbejdet betyder, at vi kan tilbyde et ATNU Motivation Club medlemsskab.

For at blive medlem af ATNU Motivation Club skal du være medlem af en idrætsklub, idrætsforening via din arbejdsplads eller et sportsfællesskab som f.eks. et løbefællesskab.

Gennem dit medlemsskab af ATNU Motivation Club får du adgang til fordelagtige priser på ATNU’s produkter.

Skulle du være interesseret i at høre mere om vores samarbejde med ATNU – Stay Motivated skal du kontakte os via vores kontaktformular og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 

Gode og aktive hilsner

Toke og Anders