» » » PurePower Energy Snack Kakao
I restordre

PurePower Energy Snack Kakao

159,00 DKK

Vejl. Salgspris 335,- for 24 stk (167,50,- for 12 stk)

1 stk er lig med 12 stk PurePower Energy Snack Kakao (½ kasse)

2 stk er lig med 24 stk PurePower Energy Snack Kakao (1 kasse)

PurePower Energy Snack Kakao kan fryses, hvis den er ved at udløbe.

(Leveringstid på lager: 1-3 hverdage, Leveringstid i restordre: 3-5 hverdage)

Fjern valg
Want a discount? Become a member.
Varenummer (SKU): 6929890 Kategorier: , , , Tags: ,

Produktbeskrivelse

PurePower energibar med kakao

PurePower Energy Snack er den nyeste energi bar fra danske PurePower med en lækker og fantastisk smag af kakao og en blød konsistens, der er let at tygge.

PurePower Energy Snack spås at blive lige så populær som den første Energy Snack Original fra PurePower.

Hovedingrediensen er 39% havre, som giver en god kulhydratbasis med både fiber og fuldkorn. Gylden sirup bestående af simple kulhydrater afslutter baren.

PurePower Energy Snack er tiltænkt dig, der skal have fyldt dine energidepoter op med både komplekse og simple kulhydrater. Den har et forholdsmæssigt højt indhold af vegetabilsk fedt, der gør PurePower Energy Snack velegnet til udøvere indenfor udholdenhedssport, som kører eller løber lange distancer – denne form for udholdenhedssport kombinerer ofte kulhydrat- og fedt forbrænding.

En energibar bør ikke alene bestå af simple kulhydrater (sukker/sakkarose), men heller ikke kun af komplekse kulhydrater (fibre/fuldkorn), for at sikre energitilførslen sker jævnt over tid for optimal udnyttelse.

PurePower Energy Snack kan du have med overalt! Den smelter ikke i baglommen når du har den med på træningsturen eller i forbindelse med konkurrence.

PurePower Energy Snack er velegnet til dig der skal yde dit maksimale over en længere periode og du kan anvende den både FØR, UNDER og EFTER fysisk aktivitet.

PurePower har en lang række atleter, som dagligt benytter produkterne fra PurePower. En af disse ambassadører er den danske flerdobbelte Verdensmester i Mountain Bike Annika Langvad som udtaler:

“Jeg har netop for første gang sat tænderne i én af de nye chokolade havre barer, hold op hvor er de gode. De er jo præcis som julekonfekt.”
Citat: Annika Langvad fra PurePower.dk

Ingredienser

Havre (39%), gylden sirup (24%), Mørk chokolade (12%) (sukker, kakaomasse, kakaosmør, veg. fedt (palmeolie), emulgator (soya lecithin), vegetabilsk olie (palme og rapsolie), sukker, smør (mælk), salt. Kan indeholde spor af nødder, sesamfrø, hvedegluten, æg og soya.

Anvendelsesmuligheder

Som mellemmåltid Supplement til alm. kost

Generel info

Mild smag, Blød konsistens, Smelter i munden

 

Se PurePower Energy Snack Original her!

Yderligere informationer

Bedst før

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.