» » » NOW Sports Instantized Micellar Casein
Tilbud

NOW Sports Instantized Micellar Casein

289,00 DKK 259,00 DKK

Vejl. Salgspris 289,-

Til dig der dyrker udholdenheds- og temposport samt styrketræning med høj intensitet og som gerne vil opbygge sund og stærk muskelmasse.

NOW Sports Kasein “arbejder for dig” mens du sover.

  • Uden kunstige sødestoffer
  • Neutral smag
  • 19 gr. protein pr servering
  • Langsomt optagelige proteiner
  • Inderholder BCAA (L-leucin:L-isoleucin:L-valin)
  • Ca. 34 portioner (816 gr.)

Kan indeholde spor af: gær, hvede, gluten, soya, æg, fisk, skaldyr og nødder.

1 på lager

Produktbeskrivelse

Hvad er Instantized Micellar Casein fra NOW® Sports?

NOW® Sports Instantized Micellar Casein (Kasein) er til dig der træner med høj intensitet og gerne vil opbygger en sund og stærk muskelmasse ved hjælp af et NATURLIGT proteintilskud.

NOW® Sports instantized micellar casein er et komplet proteintilskud med en fremragende aminosyrer profil, der typisk har mere end 4,500 mg BCAA per portion.

Modsat andre proteinpulvere, har micellært kasein den unikke egenskab, at proteinpulveret efter indtagelse omdannes til en form for proteingel i din mave, hvilket sænker optagelseshastigheden af proteinerne. Ved at have dette ”depot” i maven vil proteinpulveret frigive en jævn strøm af aminosyrer (BCAA) over mange timer.

NOW® Sports instantized micellar casein giver dig altså en langsommere og mere stabil frigivelse af aminosyrer i forhold til andre proteintyper, hvilket gør proteinpulveret særligt velegnet til brug i tidsperioden mellem måltider eller allerhelst lige inden sengetid.

Hvordan anvender jeg NOW® Sports Kasein?

For den mest optimale udnyttelse bør du indtage NOW Sports Kasein lige inden sengetid.

Det skyldes, at micellært kaseinprotein har en meget anderledes absorptionshastighed sammenlignet med andre proteiner såsom valle, og absorberes i stedet langsomt af kroppen.

Denne unikke egenskab ved micellært kaseinprotein betyder, at når du indtager det før sengetid, forsyner kasein kontinuerligt med at forsyne protein og aminosyrer til dine muskler igennem de 7-9 timer, hvor du sover. Dette kan igen forbedre restitutionen i løbet af natten såvel som understøtte din muskelvækst. Micellært kasein er primært til dig, der dyrker udholdenheds- og temposport samt styrketræning og som har brug for ekstra protein til dine muskler.

Anvendelse:
1 strøgen måleske (24 g) til 2,5 dl. Kold væske. Pulveret skal røres op eller blendes i et glas vand, juice eller saft og drikkes med det samme.

Opbevaring:
Opbevares tørt ved stuetemperatur og beskyttet mod direkte sollys
Opbevaring efter åbning: Køligt og tørt

 

Ingredienser:

Micellar Casein (mælk), emulgator (lecithin fra solsikke)

Kan indeholde spor af: gær, hvede, gluten, soya, æg, fisk, skaldyr og nødder.
Nettoindhold: 816 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.